Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Tuesday, August 15, 2006

G3 - DAG 4: Torshavn, Færøerne

Så kom vi til færøerne.

Efter en tidlig afsked i Lufthavnen, mødtes vi med Tim (tysk medlem af projekt gruppen) og tog samlet afsted med Atlantic Airways.

Den frygtede landing på færøerne (vi havde hørt det er den anden mest farlige lufthavn i verden ..!) udeblev totalt, men det var nu også ret vindstille.

Efter ankomsten ventede vi på bagagen i den lille lufthavns bygning. Tim fik først sin North Face duffybag (indkøbt til lejligheden), men derefter ingenting..
Vi ventede, og ventede, men så stor var den maskine nu heller ikke vi fløj med.

Tilsidst kom der en lufthavns gut og sagde at vores bagage ikke var kommet med fra København pga for meget vægt !!

Min taske var fyldt med en Dynjakke og underbukser, hardly overweight!!

OK, vi udfyldte et par formularer og kørte afsted til vores "hotel". Så skulle bagagen nok komme senere....øhh, ..NOT.

Om aftenen falder vi i snak med bestyren af "hotellet", sød og hjælpsom dame, hun fortæller at bagagen ofte bliver væk, aldrig kommer til tiden og vores tasker kunne jo også ligge i KBh´s lufthavn ? Og der ville de helt sikkert blive bestjålet..
-Om vi havde lås på ? - Nej det havde vi nu godt nok ikke.

Hun sluttede af med at berolige os med bryllupshistorier, hvor bruden fik kjolen EFTER brylluppet og feriegæster der modtog deres bagage 14 dage efter de var ankommet, lige tids nok til at tage det med hjem.

Ja, ja.. vi fortrængte vores nye viden og valgte den positive vinkel, at det kom i morgen eftermiddag.

Vi spiste aftensmad og gik i seng ved 22 tiden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home