Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Tuesday, August 15, 2006

G3 - DAG 5: Torshavn, Færøerne

Vågnede kl. 05. (dog uden nogle børn ovenpå hovedet) satte mig op i sengen og bankede hovedet ind i loftet. (Mit værelse er oppe under loftet i et meget hjemmebygget anneks til "hotellet" hvor jeg kun kan stå oprejst i midten af rummet. Men udsigten er fin.)
Gik i seng igen.
Vågnede kl. 07.30
Morgenmad kl. 08.00 med Nik og Tim. Mødte et par andre deltager fra G3 der også venter på skibet. Vi vidste at skibet ihvertfald er forsinket 1 dag pga. af dokningen i Stavanger, men nu kom der nyt info, dårligt nyt. Det viste sig åbenbart at det problem, de først havde troet der var galt med skrue, ikke var det alligevel. Hmm, ok, vi skulle også lige vente på vores tasker alligevel.
Sidste nyt var at det kunne komme torsdag morgen (istedet for opr. tirsdag).

Efter en hurtig shopping tur på rejseforsikringens regning efter det mest nødvendige (som der står skrevet i policen), dvs. skjorte, underbukser, toiletsager og et par DVD'er. Fortsatte vi op til Det færøske Universitet hvor vi havde sat Eifind i stævne, det var dog ikke lige til at finde da ingen kendte til gadenavnet. Men vi fandt det dog tilsidst og fik en god snak med rundvisning.

BAGAGE NEWS !!

Vores tasker er rapporteret set på FÆRØERNE !!, halløj hvor det går. Nu venter vi så bare på at se om vores 6000kr. Canada Goose, Expedtion force, survival jackets stadig er der.

Begynder så småt at se efter potentielle Turistture rundt på øerne..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home