Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Wednesday, August 30, 2006

G3 - DAG 20: KONG NEPTUN DESSERTERET FRA SÖVÄRNET - Ingen Blå näse til os i denne omgang..

I dag passerede vi Polarcirklen (den arktiske forstås) og det blev fejret ved at vagten på Broen prajede over höjttaler anlägget: "Vi passerer nu Polarcirklen, for de som vil observere dette skal I stille jer på Styrbord side", og ja, der var en 8-10 stykker klar med kameraet (i Styrbord side).

Det er jo meget sjovt, specielt nu hvor det ikke er tilladt at "döbe" folk mere, når Polarciklerne eller Äkvator oversejles. Og hvorfor så ikke det ..?

Jo, det er fordi at Hr. og Fru Jensen ikke kan tåle at läse om det i aviserne og hvis de ikke kan tåle det, så kan Politikkerne heller ikke tåle det , og hvis Politikkerne ikke kan tåle det så kan Sövärnets ledelse det pr. definition heller ikke. Det betyder ingenting at dem der blev/villet blivet döbt godt kan tåle det og gerne vil det.

Jeg synes det er synd når en sådan tradition forbydes, traditioner er til for at blive. Man forstår Kong Neptuns dessertion.

PS: Disse Dåber har tiltider väret et meget voldsomt foretagenden indenfor mange Sövärn rundt omkring i verden, men i stedet for at forbyde det helt har mange andre lande indfört strengt kontrollerede "Dåber", der nu foregår med stor succes.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home