Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Tuesday, September 05, 2006

G3 - DAG 25: Fodbold

Der var rundtur i bus med borgmsteren som guide, og i blandt flotte og mindre flotte bygninger lå slædehundene og sov eller ventede på Vinter. Her nord for Polarcirklen er det forbudt at have andre hunde en slædehunde, der er dog en undtagelse, nemlig politiets HASH-hund.

Fodboldkampen mod Sisimiuts ynglingehold, gik stortartet indtil VÆDDEREN og dens civile besætning tabte pusten på den tunge grusbane. Så efter 2-1 ved pausen, gik den stødt ned ad bakke og den endte 5 eller 6-1 (alt efter hvilken journalist man spørger..) , men humøret var højt og begge hold vendte tilbage til skibet for at opleve slutningen af "Åbent Skib". Kl 18 blev de sidste børn fundet og sat på land, der havde været 926 personer på besøg, ganske godt af en by med 5000 indbyggere (og 2000 hunde..).

Aftenen var ren 3. halvleg. Nikolaj blev inviteret op til chefen for at spise med, så det var op til mig at underholde Sg.-messen alene, det gik nu meget godt.

Vi sluttede i Officersmessen kl. 04:50 med Hjerne-Madsen og venner.

puha.

Ps: Kong Neptun er blevet forsinket.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home