Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Tuesday, September 12, 2006

G3 - DAG 28: Färösk aften og Grönlandsk nat.

Endnu en dag med 3 knob rundt i fjordene omkring Nuuk. Heldigvis blev vi tidligt färdige og kunne lägge til kaj ved 20-tiden.

Vi skulle först have väret der näste morgen, så vi tog hele Nuuk på sengen.

Det kunne også ses på velkomstkomiteen, der bestod at en par nye Galathea3 deltagere plus nogle havnearbejdere..

Nå men vel i havn blev der serveret färöske specialiteter og öl i hangaren, her fik vi også vores Polardåbsbeviser udleveret, selvom dåben vist mere var symbolsk end noget andet.

Nå ja, et par Galathea öl kan man jo altid drikke og der blev skålet og sunget "Galathea sangen" til den store guldmedalje.

Herefter blev officersmessen indtaget og hvordan jeg endte i downtown Nuuk i korte ärmer med en elektrisk guitar over skulderen, ..- Is History, som man siger.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home