Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Thursday, February 08, 2007

G3 - DAG 179: Farvel og Tak.

Farvel for denne gang, vi står af imorgen i Val Paraiso, Chile.
Det har været en lang, spændende og udbytteri tur.


Den største tak går til vores elskede koner, Jasmin og Mette, uden jeres støtte på hjemmefronten havde dette projekt aldrig kunne gennemføres, I har nu for anden gang holdt skansen derhjemme i selskab med alle de dejlige unger: Ida, Ditte, Linnea og Elias.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kom nu rigtg godt hjem til jeres kære familier.
Og tak for den flotte blog!
Det har været skønt at følge jer dagligt. Træt og med info-overload i hovedet (er jo lige skiftet til medicinsk!!) - så er det fedt at drømme mig væk til Sydpolen....
Vi ses herhjemme. Regner med vi tager til Kbh sidste weekend i februar.
Knus Rikke

7:07 PM

 
Anonymous Anonymous said...

vi glæder os til I kommer hjem ( med en sød lille pingvin?). Vi er ved at vænne os til det kolde vejr og samle sammen på alle indtrykkene fra N.Z. Kh far og mor( + fra Ditte som sidder ved siden af mig)

10:59 AM

 

Post a Comment

<< Home