Projektet "DNA of the POLAR SEAS", har til formål at undersøge hidtil ukendte mikroskopiske organismer i Arktis samt Antarktis. 99% af mikroorganismerne i Havene er stort set ukendte, da de ikke kan dyrkes i laboratoriet. Ved hjælp af DNA sekventering og Metagenom-analyse kan vi få ny viden om disse ukendte organismer. Projektet er økonomist støttet af Villum Kahn Rasmussen samt Lundbeck fondene. Endvidere har Canada Goose ydet støtte til beklædning.

Saturday, September 23, 2006

G3 - DAG 31: Fodbold og Farvel-Fest

OK, nu var dagen hvor vi skulle have genoprejsning for det svigende nederlag i Sisimiut.

Vi skulle spille mod Nuuk's Brandmänd og det måtte da väre en overkommelig affäre.

Men ak, flere af de fast spillere havde vist kommet lidt for sent i seng dagen för og havde lidt svärt ved at finde formen, så vi endte med helt politisk korrekt at lade hjemmeholdet vinde over den gamle kolonisator.

Efter kampen, der endte 4-2, holdt brandväsenet baren åben på brandstationen. Jo, det var godt der ikke var nogen ildebrände den dag i Nuuk.

Om aftenen havde vi taget os mod til og valgt IKKE at spise på skibet , men på en lokal restaurant. Well, så lokal som en Thai-restaurant i Nuuk nu er.

Efter middagen gik vi tilbage på skibet hvor mandskabsbaren var i fuldt flor og vi fik sagt farvel til de fleste og på gensyn til de andre.

Nu var det slut og vi skulle hjemad i morgen. Det var svärt at forestille sig.
Vi havde väret en måned i en parallel verden..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home